Facebook
Tibsil logo
Building for a Lifetime.
Str. Pompierilor Nr. 145
Gheorgheni, Jud. Harghita
Mobil: +4-0744-596.617
E-mail: office[arond]tibsil.ro
Despre noiPromoţiiModele case 3DAvantajeContact

Produsele noastre:

HU EN
Case din lemnCăsuțe de grădinăGaraje din lemnMansardePavilioane, foișoare
Case din lemnCăsuțe de grădinăGaraje din lemnMansardePavilioane, foișoare
Mobilier de grădinăPergole, teraseSaune din lemnCiubăr de baie din lemnAlte produse
Mobilier de grădinăPergole, teraseSaune din lemnCiubăr de baie din lemnAlte produse

Ofertă de preț

Pentru ca firma noastră să fie capabilă să vă îndeplinească toate dorinţele şi să poată să realizeze o casă după gustul, imaginaţia şi stilul dumneavoastră aveţi posibilitatea să creaţi propria ofertă personalizată prin intermediul completării formularului de mai jos. După ce vom analiza informaţiile oferite, vă vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.
Cerere ofertă de preţ.

De ce o casă din lemn?

11 argumente pentru construirea unei case din lemn:
1. Lemnul, ca material de construcţie
Numeroase proprietăţi avantajoase ale lemnului fac din acesta un material de construcţie excepţional, se poate prelucra uşor, versatil. Pe direcţia creşterii sale are o soliditate mare, datorită combinabilităţii sale uşoare se poate considera un material de construcţie universal, care corespunde fără probleme aproape tuturor provocărilor, de asemenea nu are sarcină statică, emisie sau radiaţi
Citește mai mult >

Cum puteţi?

Cum puteţi deveni şi dumneavoastră proprietarul unei case din lemn Tibsil?
Să presupunem, că dumneavoastră nu aveţi destul timp pentru a vă ocupa de construcţie, respectiv nu aveţi încă documentaţia planului, însă aveţi o idee bună.
Citește mai mult >

Avantaje

Casă din lemn

Locuinţă din cărămidă

Dacă nu aveţi timp pentru a construi… Dacă aveţi timp pentru a construi…
Procesul de construire este simplu şi rapid datorită elementelor prefabricate. Timpul mediu de execuţie până la starea semi-gata presupune 3-4 săptămâni. Procesul de construire consumă mult timp, poate dura luni de zile, datorită nu în ultimul rând tehnologiei "cu apă".
Ecologic şi reciclabil. Neecologic şi nereciclabil.
Puteţi construi chiar şi în timpul iernii. Lucrările de construcţii se pot realiza indiferent de anotimp. Construcţia este condiţionată de anotimp.
Rezultă foarte puţin gunoi şi moloz în cursul lucrărilor. Până la finalizarea lucrărilor rezultă mult gunoi şi moloz.
Lucru puţin şi rapid la faţa locului, datorită elementelor prefabricate precis la fabrică. Mult lucru la faţa locului, care se prelungeşte mult.
Casa va fi transformabilă, extensibilă, modificabilă uşor, cu cheltuieli mici. Transformările, reparaţiile, modificările presupun relativ mult lucru şi cheltuieli mari.
Riscul de preţ pentru beneficiar se poate evita cu uşurinţă datorită preţului contractual fix şi a timpului scurt de execuţie. Cheltuielile sunt mai greu de calculat. Cheltuiala finală se poate previziona mai greu.
Datorită structurilor de pereţi mai subţiri, suprafaţă utilă mai mare. Suprafaţă utilă mai mică din cauza pereţilor mai groşi.
Capacitate de încălzire rapidă. Capacitate bună de a păstra căldura, însă încălzire mai lentă.
Termoizolaţie mai bună, exploatare economică din punct de vedere energetic. Economii de 20-40% pe cheltuielile de încălzire. (cca. 34-90 kWh/m2 pe an) Cheltuieli de încălzire ridicate. (cca. 120-210 kWh/m2 pe an
Climă plăcută, răcoroasă în timpul verii, şi uşor de aerisit. În timpul verii pereţii din cărămidă transmit căldura mai greu, astfel radiază căldură şi seara şi în timpul nopţii.
În casele din lemn aerul nu este niciodată prea umed sau prea uscat, deoarece lemnul ajută la menţinerea umidităţii optime în locuinţă. În special în lunile de iarnă, se poate întâmpla, ca umezeala din locuinţă să se precipite pe pereţi, cauzând apă de condens, iar pe termen lung mucegai.
Se poate observa şi reducerea simptomelor alergice. În cazul unor boli respiratorii, poate apărea sensibilitate.
Datorită flexibilităţii sale, lemnul asigură o structură sigură în cazul cutremurelor. Structură rigidă, tare, care rezistă mai greu la cutremure.
Pereţii nu sunt reci şi nu sunt umezi. În cazul construirii locuinţelor din cărămidă se necesită multă apă, care presupune o perioadă de uscare de aproximativ 10 luni.
Transportul, încărcarea şi descărcarea materialelor de construcţii, datorită greutăţii mai mici se poate realiza mai uşor. Materialele sunt mai grele, se pot muta mai greu.
Culoarea respectiv parfumul plăcut, special al lemnului are un efect benefic, calmant asupra organismului uman. Locuinţele din cărămidă nu deţin aceste proprietăţi.
Casele din grinzi realizate de noi se pot demonta, după care remonta într-o locaţie diferită. Nedemontabile.
ÎnapoiSus

Menu

Produse

Info

Site realizat deColorWeb logo