Facebook
Tibsil logo
Building for a Lifetime.
Tűzoltók utca 145. szám
Gyergyószentmiklós, Hargita megye
Mobil: +4-0744-596.617
E-mail: office[kukac]tibsil.ro
RólunkPromóciók3D ház modellekElőnyökElérhetőségek

Termékeink:

RO EN
FaházakKerti házakGarázsokTetőtéri beépítésekPavilonok, filagóriák
FaházakKerti házakGarázsokTetőtéri beépítésekPavilonok, filagóriák
Kerti bútorokPergolák, teraszokSzaunákFürdődézsaEgyéb termékek
Kerti bútorokPergolák, teraszokSzaunákFürdődézsaEgyéb termékek

Árajánlat kérés

Mivelhogy cégünk legfőbb célja, hogy az ön igényeit figyelembe véve elkészítse azt a házat ami teljes mértékben megfelel az ön ízlésvilágának, elképzeléseinek és stílusának lehetőséget adunk hogy elkészítse saját személyre szabott árajánlatát. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kitölti az alábbi űrlapot. Miután megtörtént az ön által megadott információk feldolgozása, azonnal kapcsolatba lépünk önnel. Abban az estben ha önt egynél több ház érdekli kérjük mindegyikre külön űrlapot kitölteni.
Kérjen árajánlatot.

Miért pont faházat?

11 érv faház építés mellett:
1. A fa, mint építőanyag

A fát, számos előnyös tulajdonsága teszi kiváló építőanyaggá, könnyen, sokoldalúan megmunkálható. Növekedésének irányában magas a szilárdsága, könnyű kombinálhatósága révén univerzális építőanyagnak tekinthető, mely csaknem minden kihívásnak gond nélkül megfelel, ugyanakkor nincs elektrosztatikus töltése, emissziója vagy sugárzása.
Bővebben >

Hogyan?

Hogyan lehet Ön Tibsil faház tulajdonos?
Tételezzük fel, hogy Önnek nincs sok ideje az építkezéssel foglalkozni, illetve még nem rendelkezik tervdokumentációval, azonban rendelkezik egy jó elképzeléssel.
Bővebben >

Előnyök

Faház

Tégla lakóház

Ha nincs ideje építkezni… Ha van ideje építkezni…
Az építési folyamat egyszerű és gyors az előre gyártott elemeknek köszönhetően. Az átlagos kivitelezési idő félkész állapotig 3-4 hetet vesz igénybe. Az építési folyamat időigényes, hosszú hónapokig is elhúzódhat, nem utolsósorban a “vizes” technológiának köszönhetően.
Környezetbarát és újrahasznosítható. Nem környezetbarát, nem hasznosítható újra.
Akár télen is építkezhet. Az építési munkálatok évszakoktól függetlenül elvégezhetők. Az építkezés évszakhoz kötött.
Nagyon kevés szemét és építési törmelék keletkezik a munkálatok során. Sok szemetet és építési törmeléket hagynak hátra a munkálatok.
Kevés és gyors helyszíni munka. Az üzemben, precízen előre gyártott elemeknek köszönhetően. Sok és ebből kifolyólag több ideig elhúzódó helyszíni munka.
Könnyen, kis költséggel átalakítható, bővíthető, módosítható a ház. Az átalakítások, javítások, módosítások viszonylag nagy munkával és költséggel járnak.
A megrendelő árkockázata kivédhető, a fix szerződéses összeg illetve a rövid kivitelezési idő miatt. Nehezebben kalkulálható költségek. A végleges költség nehezen tervezhető előre.
A karcsú falszerkezeteknek köszönhetően nagyobb hasznos terület. Kisebb hasznos terület a vastagabb falak miatt.
Gyors felfűthetőségi képesség. Jó hőtartás, de lassú a felfűtés.
Jobb hőszigetelés, energiatakarékos üzemeltetés. 20-40% megtakarítás a fűtési költségen. (kb. 34-90 kWh/m2 évente) Magas fűtési költségek. (kb. 120-210 kWh/m2 évente) Főleg a régebb épített házak esetében.
Nyáron kellemes, hűvös klíma a jellemző és könnyű átszellőztetni. Nyáron a téglafalak a tárolt hőt nehezebben adják le, így este és éjszaka is meleget sugároznak.
A faházakban sosem túl nedves vagy túl száraz a levegő, ugyanis a fa segít fenntartani az optimális nedvességet a lakásban. Főleg a téli hónapokban előfordulhat, hogy a lakásban lévő nedves levegő kicsapódik a falakon, kondenzvizet, hosszú távon pedig penészesedést hozva létre.
Az allergiás panaszok csökkenése is megfigyelhető. Légzőszervi betegség esetén érzékenység léphet fel.
A fa rugalmasságának köszönhetően földrengésbiztos szerkezet. Merev, kemény szerkezet nehezebben áll ellen a földrengéseknek.
A falak nem hidegek és nem nedvesek. A tégla lakóházak építésekor sok vízre van szükség, amely kiszáradási ideje 10 hónap körül van.
Az építkezési alapanyogok szállítása átrakodása a kisebb súly következtében könnyebben/olcsóbban valósíthatóak meg. Az alapanyagok súlyosabbak, nehezebben mozgathatóak.
A fa színe ill. kellemes, különleges illata jótékony, nyugtató hatással van az emberi szervezetre. A téglából készült lakóházak, nem rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal.
Az általunk készített gerendaházak szétszerelhetők és egy másik helyen újból összerakható. Nem szétszerelhető.
VisszaOldal teteje

Menü

Termékek

Oldaltérkép

Készítette és üzemelteti a ColorWeb logo