Facebook
Tibsil logo
Building for a Lifetime.
Tűzoltók utca 145. szám
Gyergyószentmiklós, Hargita megye
Mobil: +4-0744-596.617
E-mail: office[kukac]tibsil.ro
RólunkPromóciók3D ház modellekElőnyökElérhetőségek

Termékeink:

RO EN
FaházakKerti házakGarázsokTetőtéri beépítésekPavilonok, filagóriák
FaházakKerti házakGarázsokTetőtéri beépítésekPavilonok, filagóriák
Kerti bútorokPergolák, teraszokSzaunákFürdődézsaEgyéb termékek
Kerti bútorokPergolák, teraszokSzaunákFürdődézsaEgyéb termékek

Miért pont faházat?

11 érv faház építés mellett:
1. A fa, mint építőanyag

A fát, számos előnyös tulajdonsága teszi kiváló építőanyaggá, könnyen, sokoldalúan megmunkálható. Növekedésének irányában magas a szilárdsága, könnyű kombinálhatósága révén univerzális építőanyagnak tekinthető, mely csaknem minden kihívásnak gond nélkül megfelel, ugyanakkor nincs elektrosztatikus töltése, emissziója vagy sugárzása.
Bővebben >

Hogyan?

Hogyan lehet Ön Tibsil faház tulajdonos?
Tételezzük fel, hogy Önnek nincs sok ideje az építkezéssel foglalkozni, illetve még nem rendelkezik tervdokumentációval, azonban rendelkezik egy jó elképzeléssel.
Bővebben >

Rólunk

Cégünk, a Tibsil KFT 1993-ban alakult teljes magántőkével, már kezdettől fogva faszerkezetű épületek készítésére szakosodott.

Egy tulajdonosa van, mely az igazgatói teendőket is ellátja.

A cég fejlődése évről-évre dinamikus, éves nyereségének 60%-a az állandó fejlesztést szolgálja (új technológiák, gépek, gépi berendezések). Az elkövetkező évek jelentős infrastrukturális, valamint beruházásainak növekedése további lehetőségeket teremtenek az építőipar kivitelező tevékenysége előtt. Ez piaci szempontból kedvező állapot, mely feltételezi cégünk további töretlen fejlődését.

A Tibsil KFT folyamatos sikerének és fejlődésének lényege a megrendelőink, alkalmazottaink és partnereink bizalmának megőrzésében rejlik. A folyamatos kutatás lehetővé teszi a cég számára, hogy műszaki képességét megőrizze és fejlessze. Minden ilyen tevékenységnek termékeink és munkáink minőségéhez kell hozzájárulnia, biztosítva ezáltal ügyfeleink megelégedettségét.

Cégünk az alapítástól kezdődően több mint 5000 terméket készített olyan országokba, mint Magyarország, Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Belgium, Hollandia, Írország, Bulgária.


Termékeink:
 • gerezdelt, blockhouse típusú gerendaházak,
 • könnyűszerkezetes, szendvics típusú faházak,
 • fából készült lakóházak, hétvégiházak,
 • tetőszerkezetek, tetőtéri beépítések,
 • kerti kisházak, fabódék,
 • szerszámtároló kisházak,
 • fagarázsok, autóbeállók
 • filagóriák, pavilonok, szaletlik,
 • pergolák,
 • kerti bútorok, virágosládák, kerítések, kutyaólok,
 • ajtók, ablakok.

Szolgáltatásaink:

A vidék hagyományos tevékenységéhez híven cégünk fenyőfából kis- és közepes méretű faépítményeket gyárt. A helyi klímának köszönhetően a fák lassú növekedése kiemelkedően kemény és jól megmunkálható faanyagot eredményez. Mindez tartósságot és minőséget kölcsönöz a megmunkált faanyagnak és a belőle készített termékeknek.

A fenyőfából készült és natúr kivitelezésű termékeink között található kerti ház, kerti pavilon, hétvégi ház, szerszámtároló, nyaraló, garázs, lakóház. Hétvégi házaink, nyaralóink, esetleg más célú, nagyobb méretű építményeink készülhetnek tetőtér beépítéssel vagy anélkül, padlóval, terasszal vagy ezek nélkül a vevő igényei, elképzelései szerint.

Technikai bemutató

A faépítmények több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, mert a fa mint nyersanyag, maximálisan kielégít minden elvárást. Előnyössége abban rejlik, hogy a fa "lélegzik" és természetes módon állítja be a lakás terének mikroklímáját, stabilizálja a páratartalmat, a leghatékonyabb ismert hőszigetelő, nem szennyezi a környezetet, szerkezete rendkívül rugalmas és nem utolsó sorban olcsó anyag.

A jóváhagyott tervrajz, vagy egyéni elképzelés alapján rövid idő alatt felépíthetőek termékeink, mivel a grótolt elemek nút-féderben összeszerelhetők, szeg vagy más rögzítő elem használata nélkül.

A sejtekből, illetve különféle funkciók ellátását biztosító szöveti elemekből felépülő faanyag – az alkotóelemek eltérő és változatos felépítése, elhelyezkedése következtében – heteropolimer szerkezetű. Szerkezeti alkalmazás szempontjából, a heteropolimer felépítés mellett, rendkívül fontos az a körülmény, hogy a fa fizikai és mechanikai tulajdonságai – a fa szöveti-szerkezeti felépítésének következtében – "irányfüggőek" és az anatómiai irány függvényében jelentős eltérést mutatnak.


Az alapanyag:

A Tibsil faházak alapanyagaként 80-100 éves kiváló minőségű fenyőket használunk fel. A magasan fekvő erdők sajátosságaként hosszú, hideg telekhez alkalmazkodva, rövid növekedési időszakokat él meg, ezáltal sűrű évgyűrű-szerkezetűvé válik, mely tartósságát, terhelhetőségét, rugalmasságát többszörösére növeli lazább szerkezetű társaihoz képest.

Valamennyi beépítésre kerülő faanyag üzemi körülmények között, ellenőrzött módon előszárított, így a gerendáknál a jó légzárás biztonsággal garantálható és a várható későbbi alakváltozások is minimalizálhatóak. A fa magas gyantatartalma ellenállóbbá teszi a faanyagot a kártevőkkel szemben. Ennek is köszönhetően 400-600 éves faházak is vannak még használatba a Skandináv országokban.

VisszaOldal teteje

Menü

Termékek

Oldaltérkép

Készítette és üzemelteti a ColorWeb logo